HATAY / ARSUZ - Gökmeydan İlkokulu

Gökmeydan İlkokulu

Gökmeydan Mahallesi /ARSUZ
Vizyon
Yıllar sonra, eğitim ve öğretimde başarıdan bahsedildiğinde okulumuzun ,İlimiz ve İlçemiz genelinde insanların aklına gelebilecek ilk beş okulun arasında anılmasını sağlamak.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özeliklerine sahip,kendisi,ailesi ve çevresiyle barışık,başkalarıyla iyi ilişkiler kurabilen,hoşgörülü ,paylaşmayı bilen dürüst,erdemli ,mutlu,okuduğu okula bağlı laik öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan 80 öğrencimizin 3 tanesi fen lisesine, 3 tanesi istiklal makzume A. L. sine, 3 taneside cumhuriyet anadolu lisesi olmak üzere sınavla alan okullara yerleşmiştir.
Ulaşım
Beldemiz Arsuz yolu üzerinde olup; Gözcüler,Akçalı, Arsuz, Höyük,Konacık dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Gökmeydan Beldesi/ARSUZ
İl merkezine 86 km Arsuz ilçe merkezine 4 km